Samarucs, el Club Esportiu LGTBI+ més longeu de València, compta amb 18 anys d’activitat ininterrompuda. Ofereix a totes les persones que ho desitgen un entorn esportiu i segur de no discriminació siga quina siga l’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.
inclusión

Busquem ser una  eina de visibilitat, inclusió i acceptació del col·lectiu LGTBI+  al món de l’esport, un àmbit que encara hui dia discrimina en molts casos a les persones esportistes per la seua orientació sexual, identitat i expressió de gènere o característiques sexuals.

deportes

Des de la seua creació amb una única secció, hem anat incrementant noves disciplines esportives fins a comptar amb les 13 seccions actuals: Taekwondo, Natació, Quidditch, Rem, Tennis, Dansa, Fitness, Running, Voleibol, Volei-platja, Teatre, Futbol i multi esport. 

social

En aquest club esportiu no sols trobes esportistes. Ho formen quasi 300 persones sòcies que s’han convertit en una gran família.  I ací és on es troba el motor que fa que aquest club seguisca tan fort amb el pas dels anys. Més enllà de l’esport, realitzem altres activitats lúdiques, culturals i/o gastronòmiques que fan que ser Samarucs siga molt més que practicar esport.

entidades

Formem  part activa en diverses organitzacions en defensa dels interessos i drets LGTBI+; membre fundador de la Agrupación Deportiva Ibérica (ADI) creada entre diversos clubs i grups esportius de caràcter LGTBI+ d’Espanya i Portugal, adherits a la European Gay and Lesbian Sport Federation (EGLSF) i a la Federation of Gay Games. I des de 2021 formem part del Consell Valencià LGTBI de la Generalitat Valenciana.

Samarucs, el Club Esportiu LGTBI+ més longeu de València, compta amb 20 anys d’activitat ininterrompuda. Ofereix a totes les persones que ho desitgen un entorn esportiu i segur de no discriminació siga quina siga l’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

inclusión

Busquem ser una  eina de visibilitat, inclusió i acceptació del col·lectiu LGTBI+  al món de l’esport, un àmbit que encara hui dia discrimina en molts casos a les persones esportistes per la seua orientació sexual, identitat i expressió de gènere o característiques sexuals.

deportes

Des de la seua creació amb una única secció, hem anat incrementant noves disciplines esportives fins a comptar amb les 13 seccions actuals: Taekwondo, Natació, Quadball, Rem, Tennis, Dansa, Fitness, Running, Voleibol, Volei-platja, Teatre, Futbol i multi esport. 

social

En aquest club esportiu no sols trobes esportistes. Ho formen més de 500 persones sòcies que s’han convertit en una gran família.  I ací és on es troba el motor que fa que aquest club seguisca tan fort amb el pas dels anys. Més enllà de l’esport, realitzem altres activitats lúdiques, culturals i/o gastronòmiques que fan que ser Samarucs siga molt més que practicar esport.

entidades

Formem  part activa en diverses organitzacions en defensa dels interessos i drets LGTBI+ ; membre fundador de la Agrupación Deportiva Ibérica (ADI) creada entre diversos clubs i grups esportius de caràcter LGTBI+ d’Espanya i Portugal, adherits a la European Gay and Lesbian Sport Federation (EGLSF) i a la Federation of Gay Games. I des de 2021 formem part del Consell Valencià LGTBI de la Generalitat Valenciana.

Generalitat Valenciana. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

“Cap a la inclusió, la igualtat i la diversitat
Projecte esportiu del Club LGTBI+ Samarucs València 2022-2023 subvencionat amb 10.000€ per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana.