JOCS TARONJA 2020 a Voleibol

Samarucs Voleibol està format per un grup de persones amb este esport com a nexe d'unió. Ens divertim practicant-lo i ens permet conéixer gent nova que sent interés per este esport, com pots ser tu. No cal ser un súper jugador ni tindre coneixements previs; només tindre'n ganes de gaudir del volei i conéixer gent nova.

Fora de pista fem sopars i altres quedades, per poder conéixer-nos millor i fer comboi entre les diferents pistes, i a l'estiu quedem de manera assídua a jugar a volei-platja, i continuar així, disfrutant del voleibol en totes les seues modalitats. T'abellix?."jocs taronja 2020

7ª edició dels Jocs Taronja 2020

Jocs Taronja és el torneig multiesportiu internacional que organitza el Club Esportiu LGTB+ Samarucs València. Aquest esdeveniment es caracteritza per l’esportivitat, la pluralitat i el respecte entre les persones amb diversa orientació i identitat de gènere i sexual.

Actualment, estem organitzant la 7ª edició d’aquest torneig per als dies 6, 7 i 8 de març de l’any 2020.

S’espera la presència de més de 300 esportistes de diferents clubs estatals i europeus que participaran en les competicions de voleibol, vòlei platja, quidditch, esgrima i escacs. També hi haurà una activitat de muntanyisme.

www.samarucs.org/jocstaronja


Publicat el dissabte, 21 de setembre de 2019
ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD