Qui som? a Voleibol

Samarucs Voleibol està format per un grup de persones amb este esport com a nexe d'unió. Ens divertim practicant-lo i ens permet conéixer gent nova que sent interés per este esport, com pots ser tu. No cal ser un súper jugador ni tindre coneixements previs; només tindre'n ganes de gaudir del volei i conéixer gent nova.

Fora de pista fem sopars i altres quedades, per poder conéixer-nos millor i fer comboi entre les diferents pistes, i a l'estiu quedem de manera assídua a jugar a volei-platja, i continuar així, disfrutant del voleibol en totes les seues modalitats. T'abellix?."qui som?

     Som un grup de gent que veu el voleibol com una oportunitat per a conéixer gent i practicar l'esport en equip. 

     Som un club mixt no federat. No obstant això, durant l'any assistim i organitzem diversos tornejos amb altres clubs semblants dins i fora del nostre territori (Madrid, Barcelona, Vitòria, Saragossa, Lisboa, Paterna...), on ens enfrontem en un ambient càlid i amistós, i amb una competivitat molt sana. Estos tornejos són totalment opcionals. Pots vindre a entrenar i ser un més a la pista sense necessitat d'anar-hi.

     I si no saps jugar, més rao per a apuntar-t'hi, ja que gràcies als nostres jugadors i al nostre entrenador Javier Navarro, et farem sentir com a casa des del primer minut, i en poc de temps disfrutaràs al 100% d'este esport.

     L'activitat està oberta a totes les categories i vol donar a conéixer esta disciplina esportiva a totes aquelles persones que vulguen saber jugar, i per a aquells que ja tenen nocions, ajudar-los a superar-se i a ser millors en ella. 

     Durant la parada d'estiu, ens traslladem a la platja, de manera voluntària i lliure, per a jugar a volei-platja, on si vols, seràs informat dels diferents tornejos que es realitzen d'esta modalitat i podràs buscar la teua parella i apuntar-t'hi.

     Per a nosaltres el més imporant és poder disfrutar d'aquest esport, sense importar el teu gènere ni condició sexual, lluitant per la visibilitat en este i altres esports, sempre des del respecte i la conscienciació.

     Pots vindre a conéixer-nos i gaudir de dos dies d'entrenament sense compromís. Estem buscant gent com tu! 

     Envia'ns un correu electrònic a voleibol@samarucs.org


Informa-te'n sense compromís!

 

Seguix-nos a     Instagram:  @samarucslgtbvol 

                        Facebook:    Samarucs València LGTB+ Voleibol


Publicat el dilluns, 30 de setembre de 2019
ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD