Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.piscina coberta d'alboraia

El Club Esportiu LGTB+ Samarucs València ha signat un conveni de col·laboració amb la piscina coberta d'Alboraia per mitjà de la secció de natació, la qual realitza en aquesta instal·lació els entrenaments dimarts i dijous.

Faran un 15% de descompte en l'abonament mensual als socis i sòcies de Samarucs (vegeu preus en la web de la piscina). L'abonament mensual permet l'accés al gimnàs, a la piscina i a la zona de spa.

Aquest complex esportiu es troba al carrer Tribunal de les Aigües, s/n, d'Alboraia, a 3 minuts a peu de l'estació Alboraia-Palmaret (línies 3 i 9 del metro i 70 de l'EMT).

 

Ací teniu fotos del complex tretes de la seua web.

Imatges:

                 


Publicat el dijous, 22 de setembre de 2016
ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD