Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.alta de socis / renovació de quotes

Per a fer-te soci o renovar la quota del Club Esportiu LGTB+ Samarucs València, només has d'emplenar el formulari d'inscripció que trobaràs en ellaç de nostra pagina de gestió que trovaràs més avall.

 

A partir d'ara la quota deixa de correspondre a l'any natural i les temporades esportives. Amb aquest canvi, la duració de la condició de soci i validesa del pagament ès de un any natural des-de la data del pagament.

 

La quota per a la temporada 2019 és de 25 euros.

El pagament de la quota per a la temporada en curs es pot fer en qualsevol moment i és condició necessaria per ser soci de ple dret.

 

Seguint la nova normativa vigent a la Comunitat Valenciana, el Club Esportiu LGBT+ Samarucs València ha hagut de subscriure una assegurança de responsabilitat civil per a les seues activitats. Consulta'n les condicions posant-te en contacte amb tresoreria@samarucs.org.

 

Formes de pagament

· A través de la nostra plataforma de gestió fent click açí.

 

 Per favor, abans d'omplir el formulari de la pagina de gestió, llig la nostra política de privacitat, protecció de dades i de cessió d'imatge. Click ací


Publicat el dissabte, 02 de setembre de 2017
ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD