World Outgames Copenhague 2009 in Swimming

Samarucs Swimming Som un grup de gent unida per l'afició per la natació, però no sols això. Ens agrada practicar esport en un ambient distés, relaxat i amigable, amb persones obertes i que els agrade divertir-se d’una forma sana.

Per a vindre a nadar amb nosaltres no cal que sigues Phelps, només cal que vulgues fer esport, que et comprometes amb l’equip i que tingues ganes de passar-t'ho bé, no sols en la piscina, perquè solem quedar-nos a sopar algun dia després de l’entrenament.

Estem federats per a poder participar en totes les competicions que es presenten, però no cal que et federes si no vols.World Outgames Copenhague 2009

27.08.09

Aquesta vegada no era una simple competició de cap de setmana,

Aquesta vegada no era una simple competició de cap de setmana, ni tan sols uns Eurogames, aquesta vegada i per primera vegada, Samarucs estava present en una competició a nivell mundial, una competició feta amb el suport de IGLA (International Gai and Lesbian Aquatics). Una competició d'aquestes característiques requeria una setmana sencera per a poder cobrir totes les proves, no només de natació, si no de tots els esports que estaven inclosos. Gent de tots els països del món es van reunir el dissabte 25 de juliol en la plaça de l'ajuntament per a la desfilada inaugural. Amb un poc de retard, passades les nou i mitja començava la desfilada, destacant els grups d'EEUU, Canada, Austràlia, França, Alemanya o Dinamarca per nombre de participants, però no menys destacable era la presència de països com Paraguai, Iran o l'Índia.

 

El diumenge començaven les competicions en si. Era el torn de les carreres: 5K, 10K, half marathon and marathon. Sé que no té gens que veure amb natació, però un Samarucs i un simpantizante participaven. Les carreres van ser un desastre, estava bastant malament organitzat, el recorregut era confús, havent de compartir part del recorregut, el que va implicar que quan Martin va arribar de primer ningú es va assabentar. Però el pitjor va ser el lliurament de medalles, que després d'una llarga espera (és el que té tenir un nuvi i un germà campions) van i donen els noms dels vencedors totalment equivocats. La pobra xica es volia morir. AL final una samarreta i una gorra per als tres vencedors en cada prova i lliurament oficial de medalles el dimarts en l'estadi després d'ordenar tot el caos que tenien muntat.

A la tarda ens dirigim a la piscina per a saber on estava, com arribar i totes aquestes coses. La veritat és que ens enxampava bastant bé des de l'hotel, un sol autobús directe a la piscina. Però a l'arribar, primera decepció. Els 1500m s'anaven a nadar amb dues persones per carrer. Després d'un mal començament de competició no era una bona notícia, encara que he de reconèixer que vist el vist, encara sort, doncs si no allò es podia eternitzar.

 

Dilluns i comença la natació. A pesar de nadar dues persones per carrer l'horari no es compleix i comencen els retards que serien habituals al llarg de tota la setmana, si bé, no escandalosos (encara que caldria preguntar-los als de la sincronitzada si opinaven el mateix) Primer dia i primera medalla. De plata i és que Luigi és molt Luigi i no vaig poder amb ell.

 

El dimarts era el torn dels 200m lliure. No havia possibilitats i la veritat és que no em sentia molt be, de fet, encara que vaig millorar el temps que vaig fer a Barcelona, va seguir sent un temps dolent. Encara així la plata va ser per a mi altra vegada, encara que d'aquesta no m'assec tan orgullós.

Després de la piscina tocava estadi, doncs Martin i el meu germà tornaven a córrer, a més havien d'arreplegar les medalles del diumenge. El de l'estadi ja va ser la bomba i mai millor dita, perquè no una, sinó fins a tres bombes van arribar a llançar i explotar en l'estadi, la primera molt prop d'uns corredors a punt de començar una prova. La tercera amb la policia ja allí. No va haver danys materials ni ferits, però la veritat és que va acollonar bastant. Sobretot la segona vegada. A més no cabia esperar aixó de Dinamarca, un país suposadament avançat i lliure. A part de l'incident, molt retard, moltíssim. Tot el puto dia allí, però va merèixer la pena doncs altra vegada va haver medalles: Martin segon i el meu germà tercer (primer i segon en la seua categoria)

 

El dimecres no vam haver de matinar molt, per fi. De totes maneres, el descans extra no va ser suficient i em vaig haver de conformar amb un bronze, encara que aquesta vegada sí que content, doncs el temps no està malament: el meu tercer millor temps en general i el millor en piscina de 50.

 

Dijous i sense suport em vaig a la piscina a cobrir el tràmit dels 200 esquena, prova que no havia nadat mai i que feia per fer algo una mica distint. Vaig quedar 5º.

De la piscina corrent a l'estadi on Martin tornava a córrer. Aquesta vegada 10000m. Després de diversos dies de competició semblava que havien agafat ritme i no va ser tan desesperante com el dimarts. Encara així i per a seguir amb la tònica de contratemps el lliurament de medalles que havia de ser a la una, es va retardar a les quatre i mitjana de la vesprada perquè no tenien els resultats. Amb el simple que és prendre el temps d'un darrere d'un altre, que només eren 20 persones, per déu. En aquest punt ja estàvem bastant farts. En fi, que com el Martin havia tornat a guanyar, vam haver de tornar a la tarda.

 

Divendres, ja no queda gens. Jo nade els 800 i Martin nada els 50 lliures. Cinc minuts abans de començar veem moviments rars i el que ens temíem ocorre. Canvi de plans, dues persones per carrer una altre vegada. Per sort estàvem allí perquè el qual haguera calculat que hora nadava no va arribar. Aquesta vegada no vaig tenir sort i la persona que nadava en el meu carrer sí que es va presentar. Era també la primera vegada que competia en els 800, doncs no és una prova de "homes", però em va agradar. Luigi altra vegada es va quedar amb l'or (encara sort que és un xaval "majo") i jo em vaig haver de conformar amb ser altra vegada el "segundón". Martin va constatar la seua pèrdua de forma física en l'aigua després de tant entrenar en l'asfalt, pel que va fer un temps que és millor ni recordar.

 

Dissabte i per fi s'acaba tot. Ja només queda el triatlon per equips, un poc de diversió. Però quan pensàvem que gens podia anar pitjor, "zas, en toda la boca". Amb el vestit, el capell, les ulleres i preparat per a saltar a l'aigua el meu germà arriba per a avisar-nos que ens han donat malament el nostre nombre. Allà es van ell i Martin a agafar el bo, venja a canviar el xip i el capell i ala, a l'aigua. 17 graus. M'agrada l'aigua freda, però a les vuit del matí i amb un aigua tan fosca, encara sort que tenia el vestit de bany. Eixida i sense empentes em pose en primera posició, alçant el cap de tant en tant per a orientar-me. Arribe a l'eixida i rotlle cap a on m'espera el meu germà amb la bici per a fer el relleu, però a causa del canvi de nombre, la seua posició canvia, amb el que he de corregir el meu trajecte i pum, al sòl. Encara així, li lliure el xip ràpidament i ix corrent. Martin està calfant mentrestant i ens comencem a posar nerviosos perquè no li veem. AL poc temps apareix i es va a la zona de transició, on arriba el meu germà mantenint la primera posició. Fan el canvi de xip i sale Martin corrent. 16 minuts després, entre el passadís de banderes ho veem arribar. Som primers. Però ningú més ens espera, pel que no està tancada l'arribada, no hi ha poal per a lliurar el xip ni gens. Però guanyem, que és el que conta. Menys d'una hora. 56 minuts per a ser exactes. Els altres equips arriben passats els 60 minuts. Però no tot va ser competició, ens va donar temps a veure la ciutat (i poc més, amb tants retards i contratemps), alguna que altra actuació com la de Kate Ryan en l'espai Antwerpen, unes vingudes de Melburne o uns vinguts de Mèxic. Vam anar a una competició de cors, que lluny de ser avorrida com sona, va estar molt bé. Va haver festes tots els dies, però excessivament cares i no molt cèntriques, pel que no assistim a cap. I per primera vegada, vam notar moviment/acció en els banys...

Posted on Thursday, August 27th 2009

Share:

actualitat de swimming*

There are no entries in this sectionnews archive

29.11.16

Taronja Splash: vine a nadar contra el VIH

La secció de natació del CE Samarucs organitza un stage de sensibilització [+]20.09.16

Samarucs natació al Panteresports

Cap de setmana de competició i convivència amb les seccions de vòlei i futbol [+]28.07.16

XXIV Travessia Nadant de la Marina Reial, València

Els nostres «Samarucs d’aigua salada» completen el recorregut amb bones marques [+]11.07.1627.06.16

Juegos del Orgullo de Madrid - 24/26 de juny de 2016

La natació torna als Juegos del Orgullo de Madrid, i allà que anem els Samarucs! [+]23.06.16

Travessia de la Pobla de Farnals - 19 de juny de 2016

Per a rematar el cap de setmana de l'Orgull, ens n'anem a nadar a la Pobla de Farnals [+]13.06.16

VI Campionat Autonòmic Màster 2016

La primera participació de Samarucs en aquesta competició s’emporta tres medalles [+]6.06.16

Bany en aigües obertes

Petició en change.org per a augmentar la seguretat a les platges de la Malva-rosa i la Patacona [+]6.06.16

X Travessia de Pinedo - 4 de juny de 2016

El Club Samarucs trau els peixets a les aigües obertes [+]6.06.16

Jornada de portes obertes del CNVM Alaquàs

L'agermanament entre Samarucs i el Club de Natació València Màsters d'Alaquàs va a més [+]24.05.16

18/06/2016 - ORGULL VALENCIA 2016

Manifestació del Orgull València 2016 [+]24.05.16

17/06/2016 - Festival del Orgull València

FESTIVAL ORGULL VALÈNCIA 2016: FANGORIA + NANCYS RUBIAS + HIDROGENESSE + LA PROHIBIDA + GUILLE MILKY [+]14.02.16

Valentine Tournament Amsterdam 2016

Més Samarucs nadant pel món [+]4.12.15

Francfurt Xmas Tournament

El dia a dia dels nostres xics [+]9.10.15

Visit to PALAU de la GENERALITAT VALENCIANA

Visit to the Palau de la Generalitat Valenciana the 10/05/2015 [+]23.07.15

Dates for Panteresports 2015

Dates for Panteresports 2015. 18-20 September [+]1.05.15

Prague Rainbow Spring Festival

XVI edición del festival de primavera de Praga [+]22.06.12

Abierto el período de inscripción a Panteresports 2012

Ya está abierta la inscripción a Panteresports 2012, el torneo multi-deporte que tiene lugar en Barc [+]27.02.11

Control provincial Oliva

Dissabte passat 26 de febrer i per primera vegada en la història de Samarucs [+]28.01.11

Control master Oliva

El pròxim 26 de febrer 3er control provincial a Oliva a les 17:30 [+]16.12.10

Calendari Nadal

Durant les festes nadalenques la secció de natació no descansa, [+]28.09.10

Panteresports Barcelona 2010

El 18 de setembre hi havia competició a Barcelona i allà ens vam anar 7 Samarucs [+]13.08.10

Travessia al Port de Dènia

Participació de Samarucs a la Travessia al Port de Dènia [+]22.07.10

Travessia al Port de València

Aquest diumenge va tenir lloc la XVIII Travessia al Port de València [+]15.07.10

Travessia al pantà de Guadalest

Dissabte passat dia 10 de julio ens vam anar al Castell de Guadalest a fer la travessia al pantà. [+]8.06.10

Travessia a Pinedo

Aquest dissabte 5 de juny va començar la temporada de travessies i en ella van participar 3 Samaruc [+]1.06.10

Crònica TIP Paris 2010

El cap de setmana del 21 de maig va tenir lloc la 7ª edició del Torneig Internacional de París [+]26.04.10

5º Jocs del Cierzo - Saragossa

El passat cap de setmana es van celebrar els 5º Juegos del Cierzo [+]31.03.10

2ª jornada circuit master CV seu Benimàmet

El dissabte 27 de març va tenir lloc la 2ª part de la 2ªjornada del circuit master [+]8.03.10

GLLAM Londres

Aquest cap de setmana Londres va acollir una vegada més el seu GLlAM [+]8.03.10

Valentine`s Tournament

El passat cap de setmana i coincidint amb el dia dels enamorats, [+]10.12.09

Xmas Tournament 09 Frankfurt

El passat cap de setmana i coincidint amb el pont de la constitució 4 samarucs [+]22.11.09

1ª jornada circuit màster CV

Diumenge passat 22 de novembre, es va celebrar la 1ª jornada del circuit màster [+]9.11.09

Crònica Berlin i Roma

Berlin i Roma octubre 2009 Dues competicions, dues ciutats, dos equips, dues formes de fer les c [+]6.06.09

TIP 2009

El cap de setmana passat, una xicoteta representació samaruqueña va anar a la capital del Sena [+]7.04.09

Londres 09

Una setmana després de la nostra competició, tornàvem a ser participants, [+]30.03.09

Jocs Taronja 2009

Després de tants viatges per Europa de competició en competició ens havia arribat l'hora. [+]10.03.09

Vienna Valentine's Tournament

Cada any per San Valentín se celebra una competició de natació que organitze [+]10.12.08

Frankfurt - Xmas Tournament 2008

Aquest cap de setmana passat es va celebrar el 20 aniversari del XmasTournament [+]1.12.08

Assemblea General 2008

Convocatòria de l'assemblea general 2008 [+]24.11.08

Crónica Rotterdam

Feia dos mesos que no participava en cap competició i estava nerviós, doncs els resultats [+]23.09.08

Crònica Brussel·les

Aquest passat cap de setmana vam tornar a visitar terres europees a la recerca de nous èxits. [+]6.09.08

Crónica Budapest

El passat cap de setmana vam haver de decidir entre anar a Montpellier o anar a Budapest. [+]25.08.08

Crònica Travessia Platja de l'Ambolo

Dissabte al matí. Ens alcem primerenc i obrim les cortines. [+]12.08.08

Travessia Port de Moraira

Aquest passat diumenge dia 3 d'agost 8 samarucs intrèpids ens vam anar a nadar a Moraira [+]12.08.08

Eurogames 2008

Fa una setmana ja que hem tornat dels Eurogames i encara estem de ressaca. [+]14.07.08

Travessia al Port de València

Aquest cap de setmana Samarucs natació ha tornat a estar present en activitats de la ciutat [+]25.06.08

Travessia Pinedo

Aquest dissabte va tenir lloc la travessia a nado en la platja de Pinedo a la qual van acudir 5 sama [+]14.05.08

Torneig de Paris 08

Este cap de setmana vam tornar a eixir de torneig per Europa, l'últim abans de Barcelona. [+]6.05.08

Torneig de Berlin 08

El pont del primer de maig alguns de nosaltres ens n'hem anat a passar-ho a Berlín [+]17.03.08

Düssel-Cup 08

El dissabte 15 de març es va celebrar la segona Düssel-Cup en Düsseldorf, [+]17.02.08

Torneig San Valentin Amsterdam 08

Més de 230 participants de 29 equips de natació d'arreu d'Europa i els Estats Units [+]5.10.07

Bronze a Londres

L'últim cap de setmana de setembre es va celebrar a Londres el torneig internacional de natació [+]1.06.07

Campionat Mondial de Natació

El passat mes de maig es va celebrar a París el Campionat Mondial de Natació, organitzat per la ILGA [+]


ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD