Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.Ruta Calderona, mas de Tristany 7_3_2020

7.03.20

Passeig per la serra Calderona on trobarem el mas de Tristany  que es troba en un paratge de singula

Passeig per la serra Calderona on trobarem el mas de Tristany que es troba en un paratge de singula

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ TANCAT

  • Punt de trobada i hora d'eixida: Dissabte 7/3/2020, Torres de Quart, 08:00 hores.
  • Punt de trobada:A-23 Direcció Segorbe. Eixida Segorbe-Geldo a l'entrada de la població Bar Hogar del Jubilado de Geldo a les  8:45 h
  • Distància: 25 km (de 6 a 7 hores caminant)
  • Desnivell: 400m
  • Dificultat: alta
  • Preu per a tots el participants:  10,00 Eur (7,00 kilometraje + 3,00 Segur).  Els conductors que oferisquen el seu cotxe només pagaran el segur y se'ls donarà una compensació per la gasolina .     Els que disposen d'una assegurança d'accidents individual per a senderisme (Federació, etc..), no pagaren segur, però hauran de demostrar aquesta circumstància.   Els que acudisquen pel seu compte hauran de pagar 5 Euros. 

Descripció de la ruta

En els cotxes pel camí del Portillo (asfaltat) anirem a l'inici de la ruta, paratge conegut com "Los Cuatro Caminos" on els deixarem fins el final de la ruta.

Seguirem, a peu, el PR 63.9 Soneja-Gátova que antigament unia les dues poblacions travessant la Serra Calderona. Des del corral de Lomo Gordo buscarem l'enllaç amb el GR-10 en direcció Serra i, per ell arribarem al fil de la serra on es troba el legendari mas de Tristany que va ser propietat de la Cartoixa de Porta-Coeli i es troba en un paratge de singular bellesa, dels millor conservats de la serra. Dinarem dalt i baxairem per tal de buscar el mas de Ferrer ja en el terme de Segorbe on es troben dos arbres singular de la Calderona, l'olivera Morruda i un arboç centenari, per acabar seguint el Camí vell de Ferrer, tornarem a los Cuatro Caminos on havien deixat els cotxes.

Desnivell + 400 m durada 6 hores amb parades per esmorçar i dinar.

En esta ruta recorrerem en part el camí dels Cartoixans que unia les cartoixes de Valldecrist en Altura i de Porta-Coeli en Serra.

En certa manera és una ruta complementaria de la de la Calderona de Llíria on visitarem la vessant sud de la serra, la solana recaent a la vall del Túria i, en aquesta farem la nord que correspon a la vall del Palància, l'ombria i així coneixerem les diferències paisatgístiques i naturals de les les dues vessants de la serra Calderona.

 

 

Important:

A més d'assegurar-te que el nivell d'aquesta excursió s'ajusta de forma realista a la teua condició física, no oblides portar el material (botes, motxilla, protector solar, etc) adequat segons l'època de l'any i la previsió meteorològica, així com aigua suficient i menjar per a l'esmorzar i el dinar.

Publicat el dimecres, 11 de desembre de 2019

Comparteix:

agenda samarucs

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

No hi han entrades en aquesta secció

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD