Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.PUJADA AL PIC AITANA 04-05-2019

4.05.19

Samarucs a la conquesta de del sostre de la província d'Alacant.

Samarucs a la conquesta de del sostre de la província d'Alacant.

Formulari d'inscripció

Formulari tancat

  • Punt de trobada i hora d'eixida: Dissabte 04/05/19, Torres de Quart, 08:00 hores. En destí la venta de Confrides (Confrides) a les 10:00 hores.
  • Guies: Carlos Roser i Vicente Rubio
  • Distància: 11'6 km
  • Desnivell de pujada: 691 m
  • Dificultat: Mitjana-Alta
  • Preu socis: 17 €
  • Preu no socis: 20 €

Descripció de la ruta

En aquesta ocasió Samarucs es llança a la conquesta del sostre de província d'Alacant: L'emblemàtic pic Aitana, que amb uns 1550 metres d'altitud, és el segon cim més elevat de la Comunidad Valenciana tras el Penyagolosa. Es tracta d'una ruta montanyera amb uns 691 metres de desnivell, per aquells que li agraden els petits rectes esportius. No té dificultat tècnica, però sí requereix bona forma física. Farem una ruta circular amb una duració, amb parades incloses, d'unes 5 hores. Prendrem café en La Venta de Confrides des d'on ens dirigirem fins el punt d'inici: el paratge de la Font del Partegat. Pujarem pel sender botànico fins la Font de Forata, la més alta de la Comunidad, a uns 1350 m d'altitud. Des d'aquí continuarem pel sender fins el Pas de la Rabossa, un estret pas en el roquer, l'únic punt en el que haurem d'ajudar-nos de les mans per a atravesar-lo. Des d'aquí farem el cim i gauidirem d'un espectacular paisatge de quasi totes les muntanyes d'Alacant, destacant la impresionant vista del Puig Campana. Ens trobarem amb les famoses instalacions militars de la EVA nº5 (Escuadró de Vigilància Aèrea), creat en el seu dia pels americansi ara al servei de l'OTAN. Descenderem del cim i continuarem una bona estona per la senda que dicurreix per damunt del cordal de la serra gauident de les vistes, fins que finalment, una pista ampla i còmoda ens durà al punt d'inici. A llarg del trajecte no trobarem vegetació arbolada, només garriga, per això serà molt recomanable, a més a més de mengar i aiugua, gorra i protecció solar.

Important:

A més d'assegurar-te que el nivell d'aquesta excursió s'ajusta de forma realista a la teua condició física, no oblides portar el material (botes, motxilla, protector solar, etc) adequat segons l'època de l'any i la previsió meteorològica, així com aigua suficient i menjar per a l'esmorzar i el dinar.

Publicat el dijous, 17 de gener de 2019

Comparteix:

agenda samarucs

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

13.06.20

Benitaxell 13_06_2020

Cala Moraig-Cala Llebeig-Barranc de la viuda,de interes natural,patrimonial i paisatgísticveure agenda

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
MIAUKATUZ VITORIA-GASTEIZ
GEHITU
MADRID TITANES RUGBY
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
CHRYSALLIS
BJWHF
CIERZO
DEPORTE Y DIVERSIDAD