Samarucs València és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals podem practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. També estem oberts a totes les persones que vulguen vindre a fer esport amb nosaltres.

Actualment estan en actiu les seccions de natació, voleibol, muntanyisme i futbol. Amb la participació dels socis i les sòcies es pretén ampliar les seccions i també realitzar altres activitats lúdiques, com ara visites culturals o gastronòmiques.Puig Campana

26.03.17

La segona muntanya costanera més alta d'Espanya

La segona muntanya costanera més alta d'Espanya

Formulari d'inscripció

https://goo.gl/forms/hWwdPPneWEYqTGun1

Puig Campana

  • Guia: Juan Iborra
  • Dificultat: mitjana-alta (excursió dura a causa del llarg recorregut, però no al grau de dificultat)
  • Distància: 10 km, ruta circular (pujada de 3,5 km des del punt de partida, 1400 metres d'altura, partint d'una altura de 350 metres).
  • Durada: 6-7 hores, amb 2 descansos de 20 minuts i un dinar d'1 hora.
  • Pressupost: 17 euros per passatger que caldrà pagar al conductor. Els no socis paguen també 3 euros per l'assegurança. Si es tria l'opció d'anar per autopista, caldrà afegir-hi la despesa de peatge.

Eixirem de les Torres de Quart a les 08.00 destinació Finestrat i una vegada a Finestrat cal dirigir-se a la Font del Molí. Allí hi ha un bar on es pot prendre cafè abans de la partida i serà també on acabe l'excursió.

Descripció de la ruta

Partim des de l'aparcament de la Font del Molí, seguim la carretera asfaltada; en passar la primera corba seguim una senda que ens trau a una corba més amunt, creuem un xicotet canal per la carretera i al costat d'una casa agafem una senda cap amunt. Seguint aquesta senda marcada amb fites, arribarem a endinsar-nos en el barranc de les Marietas.

Una vegada en aquest barranc, ens queda per davant una llarga pujada amb una pedrosa en el centre del barranc. Es pot pujar pegat al marge dret (marge orogràfic esquerre), seguint nombroses sendes per a evitar en la mesura del possible la pedrosa.

Una vegada que pugem tot el barranc, girem a la dreta per a dirigir-nos al cim del Puig Campana (1.408 m).

El dia assolellat ens va fer gaudir del cim, tenint sota els nostres peus un meravellós mar de núvols. Un cim molt concorregut aquesta, molts muntanyencs en el cim gaudint del preuat sol. Tornem al serral però aquesta vegada no baixem per la pedrosa de pujada, sinó que girem a la dreta per a seguir una senda que ens baixa per la cara nord, podent gaudir d'algun tram de bona pedrosa.

Arriba un moment en el qual la senda es fa més evident, passem l'encreuament que va cap a un pou de la neu i seguim cap avall. En una corba, ix una altra senda cap a una font, nosaltres seguim per la senda ampla que portem i que ens passarà per un refugi no guardat.

Per a tornar al punt d'inici seguim la senda per la zona que es va cremar en la qual ja hi ha nova vegetació poblant el sòl.

Material de muntanya recomanat

Capell, samarreta tèrmica, folre polar, jaqueta, impermeable, guants d'hivern, pantalons d'assecat ràpid, botes impermeables (goretex o similar), bastons, protector labial, ulleres de sol, protector solar, braga o bufanda, frontal.

Publicat el divendres, 19 d'agost de 2016

Comparteix:

agenda samarucs

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de futbol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de natació

No hi han entrades en aquesta secció

agenda de voleibol

No hi han entrades en aquesta seccióagenda de muntanyisme

23.06.18

Penyal d'Ifac (cancel·lada)

El penyal d'Ifac és una penya aïllada que s'endinsa en la mar Mediterrània29.06.18

Sopar de presentació de la pròxima temporada

Sopar de fi de temporada i presentació de la pròxima: 29 de juny 20186.07.18

Les Gúbies del Matarranya i el riu Ulldemó (6, 7 i 8 de juliol)

Paratges espectaculars, exuberant vegetació i banys d'una mica més que els peus ;-)veure agenda

ADI AGRUPACIÓN DEPORTIVA IBÉRICA LGTB
CLUB ASSOCIAT A
AGRUPACIÓN DEPORTIVA
IBÉRICA lgtb
ASSOCIACIÓN DEPORTIVA LGTB SUR
SIURELLS LGTB+
PANTERES GROGUES
GMADRID SPORTS
HALEGATOS
MADPOINT
ELAIOS
HEGOAK